X

Oavsett om du vill ändra inställningar med fjärrkontroll, streama ljud direkt till hörapparaterna eller ta fördel av uppladdning av produkterna så är våra produkter snygga, praktiska och enkla att använda. Allt för att göra livet lättare för hörapparatanvändaren.

Audio Streaming

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina Pure 13 BT-hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via myControl App.

StreamLine Mic

Handsfree telefonsamtal, musik och mer i premium stereo kvalitet

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik med valfri Bluetooth-smartphone. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mer

easyTek: Användarvänlig teknik.

Att förvandla trådlösa hörapparater till högteknologiska stereohörlurar är enkelt. Med multifunktionsknappen startar du eller stänger av din easyTek, svarar på telefonsamtal, byter program eller väljer att höra ljud från TV eller
stereo. Allt med bara en knapp!

Ändra enkelt volymen på dina hörapparater med de lättanvända volymreglagen. De tydliga LEDljusen ger dig viktig information om bland annat när batteriet behöver laddas.

easyTek ansluter trådlöst till många olika enheter med Bluetoot

Tillbehör för easyTek

Följande tillbehör passar som komplement till easyTek.

Din koppling till easyTek: TV Transmitter.

TV Transmittern ansluter TV-apparater utan Bluetooth-funktion till easyTek. Tack vare det kan du streama ljud trådlöst till dina hörapparater och njuta av din favoritfilm.

 

Fjärrkontroller

Att ta barnen till skolan på morgonen, träffa vänner på lunchrasten, se på tv på kvällen: Varje dag är full av olika situationer och konversationer för hörapparatanvändaren. Skulle det inte vara toppen om man kunde streama ljud direkt till sina öron, diskret kunna justera sina hörapparater och lätt kunna ladda dem?

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Fjärrkontrollen: easyPocket.

Den smidiga easyPocket™ har stora knappar och en lättläst skärm för att göra det så lätt och enkelt som möjligt för en användare att styra sina hörapparater.

Laddning

Laddningsstationen: eCharger.

eCharger laddar och torkar bort eventuell fukt i hörapparaterna över natten. Du behöver inte bekymra dig över att byta batterier.

Din eCharger blir bärbar: Biladapter.

Den valbara biladaptern gör det möjligt att ta med din eCharger även om du är på resande fot. Du kan ladda dina hörapparatbatterier i bilen, var du än befinner dig.

Signia batterier

Batterier med lång livslängd och bästa prestanda.

Noggrant testade – bevisad tillförlitlighet: När du köper ett Signia batteri så köper du ett mycket kraftfullt hörapparatsbatteri. Den konstanta spänningsnivån garanterar bästa prestanda i varje ljudmiljö för varje hörapparat.

Lämpliga för alla hörapparater

Signia hörapparatsbatterier finns i alla storlekar och passar till alla hörapparater. Din hörselspecialist eller audionom kan hjälpa dig att avgöra vilken batteristorlek som passar just din hörapparat.

Signia hörapparatsbatterier finns i alla storlekar och passar till alla hörapparater. Din hörselspecialist eller audionom kan hjälpa dig att avgöra vilken batteristorlek som passar just din hörapparat.

Dina hörapparater behöver batterier som är tillförlitliga, säkra, mångsidiga och extremt kraftfulla! 

  • Signia hörapparatsbatterier innebär hög kvalitet och lång livslängd, även i kraftfulla apparater.
  • Signia batterier ger en konstant spänningsnivå under lång tid och bidrar på så sätt till optimala prestanda för hörapparaten.
  • Signia batterier är tillförlitliga och säkra på grund av en trefaldig inneslutning och högkvalitativt material, t.ex. rostfritt stål.
  • Signia batterier är miljövänliga då de inte innehåller något kvicksilver.

Signia förpackningar är lätta att hantera och håller dina batterier i säkert förvar. Signia batteriförpackningar tillgodoser alla dina behov.

  • Batterierna är lätta att ta loss med det innovativa frammatningshjulet som garanterar att endast ett batteri i taget matas fram.
  • Maximalt produktskydd tack vare Signia säkerhetsförsegling.
  • Enkel säkerhetsförslutning av paketet med hjälp av en låsbar lösgörningsflik.
  • Tydlig färgkod för direkt igenkänning av din batterityp.
  • Miljövänlig

Kraftfulla och tillförlitliga.

Aktivering

Ditt Signnia hörapparatsbatteri aktiveras inte förrän du tar bort den skyddande fliken. Den skyddande fliken ska därför inte tas bort förrän ungefär 5 minuter innan du sätter batteriet i hörapparaten.

Förvaring

Förvara dina batterier i rumstemperatur. Den idealiska temperaturen är mellan 10 °C till 30 °C (60 °F till 75 °F).

Kassering av batteri

Ett tomt batteri ska aldrig lämnas kvar i hörapparaten längre än nödvändigt. Se till att du kasserar ditt batteri på ett miljövänligt sätt.

Skydd

Låt aldrig ditt batteri komma i kontakt med metallföremål under förvaring. Detta kan orsaka urladdning. Förvara ditt batteri i originalförpackningen.