X
header one

En revolution inom exakt hörsel.

Den världsledande Signia-upplevelsen blev just ännu bättre med en ny era inom blåtandsstyrd hörsel. Den nya Pure13 BT ger hörsel utan ansträngning för din individuella livsstil. Håll kontakten med allt som är viktigt, oavsett om du tar det lugnt eller är på språng.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Njut av livets verkliga ljud.

Det är tröttande att prata på livliga platser – oavsett om du arbetar, shoppar eller äter ute. Även människor utan hörselnedsättning känner av det.

Pure 13 BT ger dig bättre resultat än normal hörsel utan ansträngning i sådana utmanande situationer.* Tillsammans med myControl App ger Pure 13 BT en optimal personlig lyssningsupplevelse så att du kan fokusera på det som är viktigt, oavsett vad du gör.

*Två oberoende kliniska studier har visat att Signias hörapparater med binaural behandling ger bättre resultat än normal hörsel i vissa krävande lyssningsmiljöer.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px

Fem fördelar med blåtandsstyrd hörsel.

myControl_icon_motion-reader_768x400px

Rörelseavläsare

Hörapparaterna justerar sina inställningar baserat på rörelsedata från myControl App för att ge optimal hörsel även när du är i rörelse.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Ljudexponering

Hörapparaterna hjälper dig att ta hand om din hörsel. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, skapar de din egen personliga ljudprofil över tid baserat på bullerexponeringen så att du lär dig hur du kan skydda din hörsel.

myControl_icon_music_768x400px

Musik

Lyssna på din favoritmusik som streamas direkt till dina hörapparater för att få en enastående ljudupplevelse.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonsamtal

Det är bekvämt att kunna streama telefonsamtal direkt från din smartphone till dina hörapparater.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din tv skickas direkt till dina Pure 13 BT-hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via myControl App.

Snabbtitt på Pure 13 BT

Loading...

Hur hanteras Made for iPhone hörapparater

Tillbehör för hörapparater.

Anpassa din hörselupplevelse

Att köra barnen till skolan på morgonen, träffa vänner under din lunchrast, titta på tv på kvällen: Varje dag är full av olika lyssningssituationer och samtal. Skulle det inte vara bra om du kunde få ljud rakt in i öronen och diskret justera dina hörapparater?

 

Audio Streaming

myControl App. Den bästa hörupplevelsen blev just bättre.

Tillsammans med myControl App, ger Signia Pure 13 BT bättre resultat än normal hörsel*, skräddarsydd efter din individuella livsstil. Appen gör mer än att möjliggöra direktstreaming, den skickar även information till dina hörapparater så att du får den bästa hörseln även om du är i rörelse, vilket gör att du kan koppla av och att du är säker oavsett vad som händer.

*Två oberoende kliniska studier har visat att Signias hörapparater med binaural behandling ger bättre resultat än normal hörsel i vissa krävande lyssningsmiljöer.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Ladda ned myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina Pure 13 BT-hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via myControl App.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjärrkontroller

Att ta barnen till skolan på morgonen, träffa vänner på lunchrasten, se på tv på kvällen: Varje dag är full av olika situationer och konversationer för hörapparatanvändaren. Skulle det inte vara toppen om man kunde streama ljud direkt till sina öron, diskret kunna justera sina hörapparater och lätt kunna ladda dem?

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret fjärrkontroll: miniPocket

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Vänj dig vid dina nya hörapparater så snabbt som möjligt.

Personlig vård var som helst: myHearing App ger dig alla supportverktyg du behöver för en bekväm resa mot att höra utan ansträngning. Du kan följa särskilda lyssningsövningar, läsa i användarhandboken och ansluta till din audionom när du är på språng.

Din audionom ger dig gärna råd.

Läs mer
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px

Tinnitus?

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Lindring finns.

Ace ger lindring till personer med tinnitus med hjälp av statiskt brus eller med havsbrus. Fråga din audionom om vilken lösning som fungerar bäst för dig.

Läs mer

The Connected Ear – Connectivity beyond streaming