X

Förbindelse för mottagande av nyhetsbrev från Sivantos/Signia hearing

Vid registrering av en e-postprenumeration hos oss accepterar du att vi sänder ut nyhetsbrev till den angivna e-postadressen. I nyhetsbreven delar vi vår kunskap med dig. Innehållet kan vara fallbeskrivningar, tips och trix till användningen av dina Signia hörapparater samt information om de nyaste hörapparaterna samt tillbehör och appar. Servicen är elektroniskt baserad, vilket betyder att du som medlem får information på e-post. Medlemskapet är gratis och kan när som helst sägas upp.

Insamling av data

Du ger samtycke till att Sivantos A/S registrerar de uppgifter som uppges vid anmälan. Uppgifterna ges ej vidare till någon tredje part. Uppgifterna samlas endast in till internt bruk och förvaras på en säker server.

Uppsägning av e-postprenumeration

Om du inte längre vill ta emot våra nyhetsbrev så kan du när som helst avbryta prenumerationen, och alla uppgifter knutna till dig raderas. Uppsägning kan göras direkt via de utsända nyhetsbreven.

Dina rättigheter

Dina rättigheter i samband med behandlingen av dina personuppgifter förljer personuppgiftslagen. Du har när som helst rätt att få veta vilka, samt få tillgång till, uppgifter som finns registrerade och som är kopplade till dig.

Läs mer på heter www.datainspektionen.se

Sivantos följer marknadsföringslagen – inklusive reglerna om goda marknadsföringsmetoder.

 

Adress:

Sivantos A/S
Knarrarnäsgatan 7
164 40 Kista

Telefon: 08-400 22 390

info.se@sivantos.com