X
header one

CROS Pure 312 Nx

En naturlig hörselupplevelse för CROS-användare med bekvämligheten av trådlös streaming.

Signias nya eleganta CROS Pure 312 är en ideal lösning för användare med en ohjälpbar hörselnedsättning på ett öra. Den erbjuder den högsta ljudkvaliteten och en modern Bluetooth-anslutning i en liten och diskret design. Den erbjuder också den mest naturliga upplevelsen av den egna rösten vid BiCROS-anpassning

Att förstå vad folk säger i bullriga situationer såsom familjeträffar och konferenser är enkelt tack vare CROS Pure 312’s sofistikerade ljuddetektion och bearbetning.

Trots sin diskreta storlek är CROS Pure 312 den första CROS-sändaren som stödjer direktstreaming av musik och telefonsamtal till dina hörapparater utan ett behov av en mellanstation. Den är också fullt kompatibel med Signias myControl app som kan användas som fjärrkontroll och mycket mer.

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

Den mest diskreta hörselupplevelsen för dig med ohjälpbar hörselnedsättning/dövhet på ena örat.

Upplev världens mest diskreta lösning för personer med ensidig dövhet, redo att användas direkt! Den nya CROS Silk tar emot ljudet från den döva sidan och skickar det till en hörapparat på det andra örat.

 

Njut av en naturlig hörselupplevelse med CROS Silk. Med sin minimala storlek och snygga design ger den dig utmärkt ljudkvalitet – även när du lyssnar på musik med hörlurar utanpå öronen.

Tack vare dess innovativa, mjuka Click Sleeve i silikon, göms CROS Silk helt i ditt öra med maximal komfort. Så att du kan påbörja din naturliga hörselupplevelse på en gång.

Med Signia’s användbara touchControl App, kan du diskret styra volymen och balansen på ljudet från höger/vänster sida med bara några enkla steg i din smartphone.

Silk-Nx_pistachio_1248x700px

Snabbtitt på CROS Nx products

Loading...

CROS Pure 312 Nx FAQs

CROS Silk Nx FAQs