Få ut det mesta av dagen.

Välkommen till nästa generation inom hörapparatteknologi i form av smart OneShell-design. Med sin pålitliga och kraftfulla litium-jon battericell erbjuder Cellion upp till två dagars användning på en enda uppladdning, så du behöver inte oroa dig för att batterierna plötsligt ska ta slut. Dessutom är induktiv uppladdning otroligt bekvämt och enkelt.

primax-situation-16_cocktail-bar_1800x600px

Ladda upp ditt liv.

Glöm batterier.

Design handlar inte bara om estetik – det är en intelligent kombination av både form och funktion. Med Cellion’s unika OneShell-design har vi kombinerat båda delarna i ännu en världsnyhet: en hörapparat utan laddningskontakter, som drivs av en litium-jon battericell.

Cellion’s uppladdningsbara litium-jon battericell  laddas upp genom en smidig, induktiv laddningsteknologi utan att batterierna behöver bytas ut. Placera dina Cellion hörapparater i laddaren och den smarta elektroniken sköter resten.

Ta ut hörapparaterna ur laddaren och de slår automatiskt igång. Och de fortsätter att fungera – Cellion är de enda hörapparaterna som fungerar i upp till två dagar utan behov av uppladdning, även med obegränsad streaming. Behöver du en snabbladdning, räcker det med 30 minuter för ytterligare sju timmars användning!

Cellion-primax_remove-from-charger_950x600px
Uppladdning: Cellion är världens första hörapparat som kombinerar litium-jon teknologi med induktiv laddning.

Njut av livets sanna ljud.

Oavsett om du vistas i ett öppet kontorslandskap, en folkfylld affär eller restaurang så kräver en konversation i mycket omgivningsljud både hög koncentration och ansträngning. Att uppfatta tal i dessa situationer är krävande – ett faktum som även normalhörande är väl bekanta med.

Cellion tacklar dessa utmaningar. Den avancerade funktionen SpeechMaster bearbetar konstant det du lyssnar på. Den fokuserar automatiskt på din samtalspartner samtidigt som den reducerar oönskat tal och bakgrundsbuller. Du hör tydligt vad du önskar att höra. Tack vare denna funktion kan Cellion göra att du hör samtal mindre ansträngande än vad normalhörande gör. Hela dagen. I alla situationer.

Cellion-primax_on-notebook_950x700px

Snabbtitt på Cellion

Loading...

Tillbehör för hörapparater

En individuell och personlig upplevelse.

På morgonen kör du barnen till skolan, på lunchrasten träffar du vänner och på kvällen ser du på TV. Varje dag är fylld med olika ljudmiljöer och samtal. Visst skulle det vara skönt att kunna överföra ljud direkt in i öronen, diskret justera dina hörapparater och enkelt ladda upp dem?

Audio Streaming

easyTek: Användarvänlig teknik.

Att förvandla trådlösa hörapparater till högteknologiska stereohörlurar är enkelt. Med multifunktionsknappen startar du eller stänger av din easyTek, svarar på telefonsamtal, byter program eller väljer att höra ljud från TV eller
stereo. Allt med bara en knapp!

Ändra enkelt volymen på dina hörapparater med de lättanvända volymreglagen. De tydliga LEDljusen ger dig viktig information om bland annat när batteriet behöver laddas.

easyTek_connectivity_950x950px
easyTek ansluter trådlöst till många olika enheter med Bluetoot
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Tillbehör för easyTek

Följande tillbehör passar som komplement till easyTek.

TV-transmitter_front_768x400px

Din koppling till easyTek: TV Transmitter.

TV Transmittern ansluter TV-apparater utan Bluetooth-funktion till easyTek. Tack vare det kan du streama ljud trådlöst till dina hörapparater och njuta av din favoritfilm.

 

VoiceLink_768x384px

Tillbehörsmikrofonen: VoiceLink.

VoiceLink™ ansluter trådlöst till easyTek. När en talare pratar sänds talet direkt till hörapparaterna vilket är särskilt uppskattat i svåra ljudmiljöer som t.ex. vid möten.

easyTek App: För mer diskretion, möjligheter och bekvämlighet

easyTek-appen ger easyTek fler funktioner, förutom ökad diskretion.

easyTek-appen överträffar till och med easyTek med fler funktioner. T.ex. kan du se batteristatus på dina hörapparater direkt på skärmen på din smartphone. Det ser endast ut som du läser ett SMS då du byter program, justerar ljud eller volym eller väljer att strömma musik från din telefon.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

Fjärrkontroller

Att ta barnen till skolan på morgonen, träffa vänner på lunchrasten, se på tv på kvällen: Varje dag är full av olika situationer och konversationer för hörapparatanvändaren. Skulle det inte vara toppen om man kunde streama ljud direkt till sina öron, diskret kunna justera sina hörapparater och lätt kunna ladda dem?

easyPocket_768x400px

Fjärrkontrollen: easyPocket.

Den smidiga easyPocket™ har stora knappar och en lättläst skärm för att göra det så lätt och enkelt som möjligt för en användare att styra sina hörapparater.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret fjärrkontroll: miniPocket

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

touchControl App: Helt diskret.

Förvandla din smartphone till en diskret fjärrkontroll för dina hörapparater. touchControlappen ™ ger dig total kontroll och komfort med hjälp av dina fingertoppar.

touchControl-App_icon_950x700px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

Glöm bort din tinnitus

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Unika behandlingar för varaktig lindring.

Signia hörapparater är de enda med inbyggd Tonal Tinnitusterapi, vilken kan minska effekterna av tinnitus och till och med får den att försvinna helt.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Läs mer