X
header one

Få ut det mesta av din dag.

Välkommen till nästa generation inom hörapparatteknologi, i en smart OneShell-design. Med sitt pålitliga litiumjonbatteri med hög kapacitet ger Cellion ™ från Signia upp till två dagar med regelbunden användning på en enda laddning, så du behöver inte oroa dig för att batteriet oväntat ska ta slut. Plus, induktiv laddning betyder total bekvämlighet.

primax-situation-16_cocktail-bar_2560x850px

Ladda upp ditt liv.

Glöm bort batterierna.

Storslagen design kombinerar form, funktion och estetik. Med Cellions unika OneShell-design har vi konstruerat ytterligare en världsnyhet: en hörapparat med litiumjonbatteri och trådlös laddning.

Signia Cellion’s laddningsbara litiumjonbatteri använder bekväm, trådlös och induktiv laddningsteknik. Placera bara dina Cellion hörapparater i laddaren så tar den smarta elektroniken hand om resten.

Ta ur dem ur laddaren och de slår automatiskt igång. Och sedan fortsätter de bara – de enda hörapparaterna med obegränsad streaming som fungerar upp till två dagar utan att laddas. Och om du behöver en extra laddning, kommer en 30-minuters laddning att hålla hörapparaterna igång i ytterligare sju timmar!

 

Cellion-primax_facelift_charger-on-table_1248x800px
Laddning: Cellion från Signia är världens första hörapparat som kombinerar litiumjonsteknik med trådlös laddning.

Njut av livets sanna ljud.

Oavsett om det är ett öppet kontorslandskap, en stökig butik eller en fullsatt restaurang, varhelst det finns hög ljudnivå kräver samtal koncentration och ansträngning. Ansträngningen för att höra röster i dessa situationer leder till trötthet – ett faktum som även personer med normal hörsel är bekanta med.

Cellion från Signia tacklar dessa utmaningar genom att kontinuerligt övervaka vad du lyssnar på. Den fokuserar automatiskt på din konversationspartner samtidigt som den reducerar oönskade röster och bakgrundsbuller. Du hör tydligt vad du vill höra. Som ett resultat kan hörsel med Cellion vara ännu mindre ansträngande än med normal hörsel. Hela dagen. I varje situation.

Cellion-primax_facelift_on-notebook_1248x800px

Snabbtitt på Cellion

Loading...

Tillbehör för hörapparater

En individuell och personlig upplevelse.

På morgonen kör du barnen till skolan, på lunchrasten träffar du vänner och på kvällen ser du på TV. Varje dag är fylld med olika ljudmiljöer och samtal. Visst skulle det vara skönt att kunna överföra ljud direkt in i öronen, diskret justera dina hörapparater och enkelt ladda upp dem?

Audio Streaming

easyTek: Användarvänlig teknik.

Att förvandla trådlösa hörapparater till högteknologiska stereohörlurar är enkelt. Med multifunktionsknappen startar du eller stänger av din easyTek, svarar på telefonsamtal, byter program eller väljer att höra ljud från TV eller
stereo. Allt med bara en knapp!

Ändra enkelt volymen på dina hörapparater med de lättanvända volymreglagen. De tydliga LEDljusen ger dig viktig information om bland annat när batteriet behöver laddas.

easyTek_connectivity_950x950px
easyTek ansluter trådlöst till många olika enheter med Bluetoot
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Tillbehör för easyTek

Följande tillbehör passar som komplement till easyTek.

TV-transmitter_front_768x400px

Din koppling till easyTek: TV Transmitter.

TV Transmittern ansluter TV-apparater utan Bluetooth-funktion till easyTek. Tack vare det kan du streama ljud trådlöst till dina hörapparater och njuta av din favoritfilm.

 

easyTek App: För mer diskretion, möjligheter och bekvämlighet

easyTek-appen ger easyTek fler funktioner, förutom ökad diskretion.

easyTek-appen överträffar till och med easyTek med fler funktioner. T.ex. kan du se batteristatus på dina hörapparater direkt på skärmen på din smartphone. Det ser endast ut som du läser ett SMS då du byter program, justerar ljud eller volym eller väljer att strömma musik från din telefon.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

Fjärrkontroller

Att ta barnen till skolan på morgonen, träffa vänner på lunchrasten, se på tv på kvällen: Varje dag är full av olika situationer och konversationer för hörapparatanvändaren. Skulle det inte vara toppen om man kunde streama ljud direkt till sina öron, diskret kunna justera sina hörapparater och lätt kunna ladda dem?

easyPocket_768x400px

Fjärrkontrollen: easyPocket.

Den smidiga easyPocket™ har stora knappar och en lättläst skärm för att göra det så lätt och enkelt som möjligt för en användare att styra sina hörapparater.

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret fjärrkontroll: miniPocket

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

touchControl App: Helt diskret.

Förvandla din smartphone till en diskret fjärrkontroll för dina hörapparater. touchControlappen ™ ger dig total kontroll och komfort med hjälp av dina fingertoppar.

touchControl-App_icon_950x700px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

Glöm bort din tinnitus

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Unika behandlingar för varaktig lindring.

Signia hörapparater är de enda med inbyggd Tonal Tinnitusterapi, vilken kan minska effekterna av tinnitus och till och med får den att försvinna helt.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

Läs mer