X
Om du undrar över din egen hörsel kan det vara bra att kolla upp den hos din audionom, ju tidigare du besöker en audionom och får svar ju tidigare kan du få hjälp med din hörsel.
2017-03-03

Se hur vi gör världsledande hörapparater!

Idag är World Hearing day så det är den perfekta dagen att ta en snabb titt på hur vi utvecklar, bygger och testar våra världsledande Signia hörapparater.

Har du någonsin undrat hur Hörapparat tillverkas? För att markera World Hearing day visar vi denna video som ger dig en inblick i hur vi utvecklar, bygger och testar våra värdlsledande Signia hörapparater. Våra små underverk gör det möjligt för personer med hörselnedsättning att njuta av vad de älskar och höra livet till fullo.

Från laddningsbara Cellion som ger upp till 2 dagars regelbunden användning på en laddning, till super bekväma Silk som sitter osynligt i örat. Vi gör hörapparater i världsklass efter dina behov. Med vår revolutionerande hörselvård på distans, myHearing App underlättas utprovningsprocessen när du provar ut dina nya hörapparater.
Om du undrar över din egen hörsel kan det vara bra att kolla upp den hos din audionom, ju tidigare du besöker en audionom och får svar ju tidigare kan du få hjälp med din hörsel. Du kan även göra ett hörseltest online i lugn och ro hemma på: Hörseltest.
World Hearing Day, organiserad av World Health Organization varje år den 3 Mars.