X
De nya Insio hörapparaten från Signia gör användningen enkelt och bekymmersfritt. Med Insio kan du förstå din samtalspartner även i svåra lyssningsmiljöer!
2018-12-06

Vi presenterar i-örat hörapparater med Bluetooth-teknik för bästa talförståelse.

De nya Insio™ hörapparaten från Signia gör användningen enkelt och bekymmersfritt.

De nya Insio™ hörapparaten från Signia gör användningen enkelt och bekymmersfritt. Hörapparaterna är skräddarsydda efter örats anatomi och anpassade efter respektive hörselnedsättning. De sitter diskret i hörselgången, så att du kan fokusera på tiden du spenderar med dina nära och kära – utan att oroa dig för din hörselnedsättning eller utseende.

Användare av de nya Signia Insio-modellerna kan njuta av den mest naturliga lyssningsupplevelsen. Du kan använda dina hörapparater som trådlösa hörlurar och streama musik, TV-ljud och telefonsamtal direkt in i öronen. Använd din smartphone eller fjärrkontroll för att justera volymen vid behov, medan du tittar på ditt favoritprogram eller pratar i telefonen.

Det naturliga sättet att lyssna

Insio erbjuder perfekt balanserat ljud. På grund av smarta funktioner och avancerade mikrofoner är det möjligt för dig att höra samtal i alla situationer. Hörapparaten reproducerar det naturliga sättet vi lokaliserar ljud på samt fokuserar på samtalspartnern, men filtrerar bort oönskade bakgrundsljud. Det gör det lättare för dig att förstå ditt sällskap – även i en omgivning med mycket bakgrundsbrus som t.ex. en restaurang eller på en konferens.

Njut av hög streaming kvalitet från alla Bluetooth-enheter

Med tillbehöret Signia StreamLine TV kan du njuta av kristallklart ljud från TV:n. Du kan också streama ljud direkt från iPhone och andra Apple-enheter, eller använda StreamLine Mic för att streama från andra Bluetooth-aktiverade enheter. Med Insio kan du också njuta av 4-i-1 upplevelsen från Signia: Ett par hörapparater, som levererar naturlig ljudkvalitet, möjlighet för handsfree-telefoni, ett par trådlösa stereohörlurar med högsta streaming kvalitet och en extern mikrofon för bästa taluppfattbarhet i de mest utmanande lyssningssituationerna.

Enkel användning

Via en tryckknapp kan du ändra lyssningsprogrammen eller justera volymen manuellt på din Insio-apparat. Du kan också ändra inställningar på distans med din smartphone via myControl App™. Med hjälp av Insios 3D Classifier får du optimal hörsel, även när du är i rörelse, eftersom den automatiskt kan justera inställningarna utifrån myControl App.

Insio hanterar de flesta typer av hörselnedsättningar – mild, måttlig och grav – och ger dig naturlig ljudupplevelse. Kontakta din audionom, så att du kan uppleva Insios fantastiska kombination av naturliga ljud, live streaming och perfekt passform: signia-hearing.se/hitta-horselklinik