X
Upplev hörsel utan ansträngning som är skräddarsydd efter din individuella livsstil, oavsett om du tar det lugnt eller är i rörelse.
2017-06-19

De nya hörapparaterna Pure 13 BT: En revolution inom exakt hörsel.

Upplev hörsel utan ansträngning som är skräddarsydd efter din individuella livsstil, oavsett om du tar det lugnt eller är i rörelse.

Den världsledande Signia-upplevelsen blev just ännu bättre med en ny era inom blåtandsstyrd hörsel. Vår nya hörapparat Pure 13 BT primax för iPhone ger hörsel* utan ansträngning för din individuella livsstil. Håll kontakten med allt som är viktigt, oavsett om du tar det lugnt eller är på språng.

Det är den första hörapparaten i världen som går längre än bara till fördelarna med direktstreaming för att också förbättra din totala hörselupplevelse med sin blåtandsteknik. Tillsammans med den medföljande myControl App revolutionerar Pure 13 BT exakt hörsel medan du är i rörelse, oavsett om du går, joggar eller åker bil. Nu kan du få det bästa ur båda världar: Tiden när man behövde välja mellan den bästa hörseln i livliga vardagssituationer och den bästa anslutningen till andra vardagsenheter är förbi.

Hör bättre medan du är i rörelse

Pure 13 BT ger den optimala lyssningsupplevelsen med hjälp av myControl App:s rörelseinformation för att automatiskt justera hörapparaten efter olika situationer. När du exempelvis promenerar i en bullrig miljö, gör appen att dina hörapparater inte bara fokuserar på orden i samtalet, utan ger dig också diskreta omgivningsljud, som trafikljud, för ökad säkerhet. När du färdas i ett fordon, växlar hörapparaterna omedelbart till billäge för att dämpa buller och fokusera på det som är viktigt.

Förutom den här revolutionerande rörelsetekniken, ger Pure 13 BT och myControl App fler stora fördelar:

Ljudexponering: Ta hand om din hörsel. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, skapar hörapparaterna och appen en personlig ljudprofil över tid baserat på din exponering för buller, så att du lär dig hur du kan skydda din hörsel.
Musik: Lyssna på din favoritmusik som streamas direkt till hörapparaterna för att få en enastående ljudupplevelse.
Telefonsamtal: Det är bekvämt att kunna streama telefonsamtal direkt från din iPhone till dina hörapparater
Tv: Njut av det ursprungliga högkvalitativa ljudet i din favoritfilm eller ditt favorit-tv-program som matas direkt till hörapparaterna med tillbehöret StreamLine TV, medan du bekvämt kan justera volymen med myControl App.

Precis som med alla Signias nya hörapparater, hjälper Pure 13 BT till att minska tinnitus med den unika inbyggda tinnitusterpin från Signia.

Håll utkik efter mer information om nya myControl App och nya StreamLine TV som kommer snart.