X
Nya myControl App har gjorts specifikt för hörapparaten Pure 13 BT och ger en optimalt individuell hörupplevelse så att du kan fokusera på det som är viktigt.
2017-09-06

Nya myControl App: Ta kontroll över din hörsel.

Nya myControl App har gjorts specifikt för hörapparaten Pure 13 BT och ger en optimalt individuell hörupplevelse så att du kan fokusera på det som är viktigt, oavsett vad du gör.

Det är tröttande att prata på livliga platser – oavsett om du arbetar, shoppar eller äter ute. Även människor utan hörselnedsättning känner av det. Signias nya myControl App har utformats särskilt som ett tillbehör till hörapparaten Pure 13 BT, och den ger bättre hörsel än normalt* utan ansträngning, och är skräddarsydd efter din individuella livsstil.

Appen fungerar som en praktisk fjärrkontroll för snabb och enkel ändring av volym och program. Den ger också en ny nivå av individualisering tack vare avancerade justeringsalternativ. Dessa alternativ inbegriper att justera volymen individuellt för vänster och höger öra, att välja vilka meddelandesignaler du vill höra och vid vilka intervall du får en signal om låg batterinivå.

Att ge nyttiga insikter

Ljudexponering är en annan användbar funktion i den nya appen som hjälper dig att ta hand om din hörsel. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, skapar appen en personlig ljudprofil över tid baserat på hörapparaternas bullerexponering. Baserat på denna profil, kan du lära dig hur du skyddar din hörsel mot att försämras ytterligare.

Den första hörapparaten i världen som anpassar sig till dina rörelser

Som vi berättade i föregående blogginlägg, gör myControl App att Pure 13 BT ger den bästa möjliga hörseln medan du är i rörelse, för du ska kunna känna dig lugn oavsett vad som händer. Vill du få reda på mer om hur denna revolutionerande teknik ger fördelar för den totala hörupplevelsen, kan du läsa den föregående artikeln här.

* Studien som utfördes på University of Northern Colorado under 2015, undersökte effektiviteten av de nya funktionerna i primax genom att samla in och analysera pågående EEG-data medan försökspersonerna utförde taltester. De objektiva mätningarna av hjärnans beteende avslöjade att båda primax-funktionerna, SPEECH och EchoShield, minskade ansträngningen att lyssna betydligt när funktionen var aktiverad.