X
Hörsel i världsklass med direktanslutning till din Iphone och tv. Den första hörapparaten i världen som anpassar sig till dina rörelser. Ta reda på mer
2017-06-14

Det uppkopplade örat

Hörsel i världsklass med direktanslutning till din iPhone och TV.

Nu behöver du inte längre kompromissa med dina hörapparater. Signia Pure 13 BT för iPhone ger det bästa ur alla världar: hörsel i världsklass, toppmodern streaming från din iPhone och tv, och en revolutionerande hörselvård på distans. Med Pure 13 BT är dina öron helt uppkopplade till din omgivning: till varandra, till din iPhone och till din audionom vi kallar detta det uppkopplade örat.

Den första hörapparaten i världen som anpassar sig till dina rörelser

Precis som ett pussel, passar den nya Pure 13 BT ihop alla bitar perfekt för att förändra det sätt du hör världen omkring dig på. Det är världens första hörapparat som känner av när du är i rörelse med hjälp av den nya myControl App så att du hör allt som är viktigt tydligt vårt hörselbeteende är ju annorlunda när vi är i rörelse än när vi sitter eller står stilla.

Pure 13 BT sträcker sig längre än till toppmodern direktstreaming via blåtand: Hörapparaterna ger optimal talförståelse i varje situation. Signia myHearing App ger dig dessutom alla supportverktyg du behöver för att vänja sig vid dina nya hörapparater så snabbt som möjligt. Du kan följa särskilda lyssningsövningar, läsa i användarhandboken och ansluta till din audionom när du är på språng.

Det uppkopplade örat ger dig:

  • Hörsel utan ansträngning* oavsett om du kopplar av eller är i rörelse
  • Direkt streaming av ljud med hög kvalitet via blåtand från din iPhone och nästan alla TV-apparater
  • Högt ställda kvalitetskrav inom personlig hörselvård med myHearing App

Håll utkik efter en serie artiklar om den nya Pure 13 BT, dess fjärrkontroll-app och tillbehöret StreamLine TV för direktstreaming av TV-ljud med hög kvalitet.

Läs mer om Pure 13 BT ..

*Studien som utfördes på University of Northern Colorado under 2015, undersökte effektiviteten av de nya funktionerna i primax genom att samla in och analysera pågående EEG-data medan försökspersonerna utförde taltester. De objektiva mätningarna av hjärnans beteende avslöjade att båda primax-funktionerna, SPEECH och EchoShield, minskade ansträngningen att lyssna betydligt när funktionen var aktiverad.