X
Med de nyaste hörapparaterna Silk Nx från Signia kan du vara säker på att ingen lägger märke till dina hörapparater.
2018-05-28

Signia Silk Nx – när du önskar fullständig diskretion

Med de nyaste hörapparaterna Silk Nx från Signia kan du vara säker på att ingen lägger märke till dina hörapparater.

Om du överväger att börja använda hörapparater så är det helt normalt om du känner dig osäker på ifall din omgivning kommer att lägga märke till din hörselnedsättning. Denna osäkerhet kan leda till att många väljer att inte göra något åt sin hörselnedsättning. Men det ska det vara slut på nu!

Signia introducerar de mest sofistikerade hörapparaterna, som kombinerar fantastiskt ljud med största diskretion.

Tag dem på, och gå!
Som en av världens minsta hörapparater är Silk Nx från Signia klar till användning direkt, tack vare de mjuka silikonpropparna, Click Sleeves, som sätts in i dina öron. Propparna klickas enkelt fast på hörapparaterna, så är de klara för användning. Du slipper både avtryck och väntetid. Propparna formar sig efter din hörselgång, sätt bara in dem i öronen så kan du lämna hörselkliniken med hörapparaterna på.

Den mest naturliga ljudupplevelsen.
Till skillnad från hörapparater som sitter bakom örat, tar mikrofonerna i Silk Nx emot ljuden direkt i hörselgången. Det betyder att du kan ta emot telefonsamtal och lyssna på musik precis som du är van, och du kan fortfarande använda hörlurar som sitter utanpå öronen.

Silk Nx är kompatibla med vår touchControl App, så att du enkelt och diskret kan fjärrstyra dina hörapparater med några få tryck på din smartphone.

CROS Silk – för ohjälpbar hörselnedsättning/dövhet
Silk Nx är dessutom tillgänglig för personer med ohjälpbar hörselnedsättning eller dövhet på ena örat. Den nya CROS Silk tar emot ljud på den ena sidan och skickar det till en hörapparat på andra sidan. Syftet är att minska huvudets skuggeffekt, så att användaren kan uppfatta ljud från båda sidor i det fungerande örat.