X
2016-11-28

Signia’s myHearing app: Personlig hörselvård, var du än befinner dig

Med dina nya hörapparater från Signia kan du nu uppleva mer än bara den bästa hörapparatteknologin.

Med dina nya hörapparater från Signia kan du nu uppleva mer än bara den bästa hörapparatteknologin. Du kan även ta del av den allra bästa möjliga supporten tack vare Signia’s revolutionerande myHearing app som utvecklats av våra audiologiexperter. Nu kan du bli en erfaren hörapparatanvändare på så kort tid som möjligt.
Appen ger dig alla funktioner som du och din audionom behöver för att guida dig igenom en lyckad hörapparatutprovning: Guidad rådgivning, personlig utveckling och CareChat’s olika kommunikationskanaler för att du ska kunna vända dig till din audionom var du än befinner dig.

Hörselframgång på ett enkelt sätt

På bara 10 minuter/dag hjälper dig myHearing app att:

  • Lära dig om dina hörapparater så att ni blir bekanta snabbare
  • Lämna feedback på din upplevelse för bättre individualisering
  • Kontakta din audionom för support var du än befinner dig

Erfarenhet visar att professionell rådgivning och guidning hjälper användaren att bli nöjd med sina hörapparater i lika stor utsträckning som välstrukturerade lyssningsövningar. Tack vare den nya appen är det nu lättare än någonsin att få den hjälp du behöver och ta del av en bättre vård även efter att du lämnat audionomens kontor.

Appen hjälper dig på tre innovativa sätt:

Låt dig själv guidas till hörselframgång

Lär känna dina nya hörapparater snabbare än någonsin med hjälp av lyssningsövningar i flera steg, samt guidad rådgivning. Säkerställ din personliga utveckling genom att skicka feedback och betygsätta hur nöjd du är med dina hörapparater, direkt till din audionom.

Kontrollera och förstå dina hörapparater

Styr dina hörapparater och få enkelt tillgång till vanliga frågor (FAQ) och en användningsguide. Funktionerna hjälper dig att adressera många problem direkt, utan att behöva vänta på att få hjälp.

Håll kontakten med din audionom
Kommunicera med din audionom med hjälp av text-, röst- eller videosamtal i vår CareChat för personlig support med hög standard. Ta del av rådgivning och felsökning var du än befinner dig, för att minska antalet uppföljningsbesök.

myHearing app är gratis att ladda ned för telefoner med både iOS och Android via App Store® eller Google Play™. Din audionom kan hjälpa dig att ladda ned och installera appen så att den är klar att användas.

Besök myhearing.com för mer information samt instruktionsfilmer om hur man använder appen.
Signia’s myHearing app fungerar med de flesta telefoner med Android- och iOS.