X
Se på TV med hörapparat
2019-07-01

Taggar

Se på TV med hörapparat

Att vara en hörapparatanvändare och titta på TV är inget problem! Dagens hörapparater är små tekniska underverk. Dra fördel av streamingfunktionerna i dina hörapparater, till exempel när du tittar på TV.

Signia har lanserat ett antal tillbehör som gör det enklare för dem som bär hörapparat att se på TV. Ett av dessa är Signia StreamLine TV. Undertexter är inte alltid nödvändiga, särskilt inte när Bluetooth och ljudstreaming gör dessa överflödiga. Med bara ett par enkla steg kan du ansluta direkt till din TV och ta emot kristallklart ljud via Bluetooth.

StreamLine TV har ett antal olika anslutningsmöjligheter, så att du kan använda enheten oberoende av vilken TV du har. Med myControl-appen kan du även fjärrstyra volym och andra inställningar. Inga kablar krävs och du kan röra dig fritt medan du lyssnar på ljud från TV:n.

Instruktionsvideor på YouTube

Tanken på att använda tillbehör till din hörapparat kan kännas en aning skrämmande om du inte är tekniskt bevandrad. Men det finns många instruktionsvideor på YouTube som kan hjälpa dig förstå hur dessa tillbehör fungerar. De kan stegvis guida dig genom installationsprocessen. Besök Signias tillbehörssida för att utforska tillgängliga tillbehör och gå sedan till vår YouTube-kanal för att se hur produkterna fungerar. Våra YouTube-videor ger dig en mer ingående insikt i hur produkterna fungerar och hjälper dig ta del av denna nya och spännande teknik på bästa sätt.

easyTek-appen

easyTek-appen är ett av de bästa sätten att ansluta dina hörapparater till TV:n. På Signias YouTube-kanal finner du en stegvis guide som hjälper dig att ansluta dina hörapparater till TV:n med hjälp av en TV-transmitter. Videon visar hur du ansluter sändaren till easyTek-enheten. Medan enheten är ansluten kan du använda appen för att styra TV:n och justera ljudinställningarna från telefonen. Du kan även använda appen som en fjärrkontroll.

Om du vill lära dig mer om dessa tillbehör rekommenderar vi att du tittar på hela vår spellista på YouTube. Det finns videor om alla Signas hjälpmedel för att titta på TV med hörapparater. Du kan lära dig hur du konfigurerar alla easyTeks funktioner med korta, lättförståeliga videor som förklarar hela processen. Det innebär att du inte behöver krångla med komplicerade instruktionsböcker och kan i stället använda den visuella guiden under installationsprocessen.

Anslutning av hörapparat till Apple TV

easyTek är inte det enda sättet du kan ansluta dina hörapparater till TV:n. Du kan också ansluta dina hörapparater till din telefon med hjälp av Apple TV och StreamLive TV. Båda dessa enheter gör att du kan titta på ett brett utbud av program som kanske inte är tillgängligt på traditionell kabel-TV. Signia har YouTube-guider som hjälper dig att ansluta dina hörapparater till dessa enheter, oavsett vilken typ av hörapparat du använder. Idag finns många hörapparater som är särskilt utformade för att fungera med iPhone, vilket innebär att telefonen kan användas som ett kontrollsystem för att säkerställa att volymen är behaglig och att du har tillgång till bästa ljudkvalitet. Du kan använda dessa YouTube-videor för att lära dig mer om alla nya och praktiska funktioner som finns tillgängliga när du ansluter din iPhone till den senaste tekniken inom hörapparater.

Att du bär hörapparater innebär inte att du måste gå miste om de medier som familj och vänner tar del av. Signias hörapparater och tillbehör är särskilt utformade för att använda den senaste tekniken, därför behöver du aldrig oroa dig för att gå miste om något för att du bär hörapparater. Våra YouTube-videor gör den nya tekniken lätt att förstå, så att du snabbt kan lära dig hur den fungerar även om du inte är van vid att använda en smartphone eller ansluta saker till TV:n. Dessa videor är lättillgängliga på dator, surfplatta eller smartphone.

Utvecklingen inom hörapparatteknik går ständigt framåt, och Signias StreamLine TV är bara ett av många sätt som Signia förenklar livet för de som bär hörapparater. Om du har tröttnat på irriterande undertexter, konstiga ljud eller att missförstå dialogen på dina favoritprogram kan ett TV-tillbehör vara lösningen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev