X
Den nya hörapparaten Pure Charge&Go från Signia ger dig en naturlig egen röst med enkel trådlös laddning.
2018-04-20

Hör din egen röst helt naturligt.

Den nya hörapparaten Pure Charge&Go från Signia ger dig en naturlig egen röst med enkel trådlös laddning.

Oavsett om du är utomhus med vänner, sitter i ett långt möte eller lyssnar på din favoritmusik – Signia’s Pure™ Charge&Go stöttar dig under hela dagen. Näst intill osynlig bakom ditt öra, är Pure Charge&Go ett högteknologiskt underverk: Den ger ett naturligt ljud och högsta prestanda i kombination med den bästa Bluetooth-uppkopplingen i en snygg design.

Du behöver aldrig byta batterier.

Pure Charge&Go lever upp till sitt namn och kan laddas när du sover, så att den alltid är redo att användas. Trådlös laddning är inbyggt i dess design, vilket gör användningen otroligt smidig. Hörapparaterna levereras med en liten, pålitlig och bärbar laddare. Placera hörapparaterna i laddaren och de börjar laddas upp automatiskt. När du tar ut dem ur laddaren startar de automatiskt igen, så att du kan använda dem direkt.

Laddningen fungerar intuitivt, ungefär som med en eltandborste – du behöver inte sätta hörapparaterna i någon särskild position för att de ska få kontakt. Lägg dem helt enkelt i laddaren när du ska sova på kvällen, och dina hörapparater är fulladdade igen när du vaknar.

Hör din egen röst helt naturligt.

Oavsett om du pratar med dina nära vänner eller sitter i en förhandling i ditt jobb, Signia’s Pure Charge&Go ger den mest naturliga ljudkvaliteten i alla situationer. OVP™ (Own Voice Processing) ger dig dessutom en naturlig upplevelse av din egen röst.

Pure Charge&Go gör det även möjligt för dig att höra tal tydligt i alla situationer tack vare avancerad bullerreducering. Detta gör det enklare för dig att förstå din konversationspartner i bullriga miljöer så som en restaurang eller på en konferens.

Njut av direkt streaming av telefonsamtal, musik och TV.

Med Pure Charge&Go från Signia får du den bästa Bluetooth-uppkopplingen för ljudstreaming – allt du behöver är en smartphone. Pure Charge&Go låter dig hora telefonsamtalet genom en enkel knapptryckning, streama musik med den bästa ljudkvaliteten, direkt i dina öron, och diskret justera volymen enligt dina önskemål när du ser på TV eller film.

Signia’s myControl App™ ger dig en diskret och enkel fjärrkontroll så att du kan ändra inställningarna i dina Pure Charge&Go direkt i din smartphone. Dessutom, Signia’s myHearing App gör det möjligt för dig att bekanta dig med dina nya hörapparater på så kort tid som möjligt. Du kan utföra speciella lyssningsövningar, läsa din bruksanvisning och kontakta din audionom var du än befinner dig.

Vänligen notera: Funktioner kan variera beroende på konfigurationen av just din hörapparat. Din audionom hjälper dig gärna.