X
Den senaste generationen av Signia-hörapparater med direktljudstreaming från iPhone och TV förbättrar din hörselupplevelse till en ny nivå och bevarar det välbekanta ljudet av din egen röst - tack vare världens första Own Voice Processing (OVP).
2017-12-10

Signia hörapparater levererar ett naturligt ljud

Den senaste generationen av Signia-hörapparater med direktljudstreaming från iPhone och TV förbättrar din hörselupplevelse till en ny nivå och bevarar det välbekanta ljudet av din egen röst - tack vare världens första Own Voice Processing (OVP).

Hörapparatanvändare hamnar ofta vid ett vanligt problem: Å ena sidan är de glada att kunna höra vad andra säger och ljudet i omgivningen bättre än tidigare. Å andra sidan är de besvikna för att deras egen röst plötsligt låter konstig, ofta hög och i alla fall onaturlig.

Signias nya diskreta hörapparater återskapar den naturliga upplevelsen att höra allt i harmoni. De erbjuder också direktstreaming av telefonsamtal, musik och tv via Bluetooth. Den revolutionerande myHearing appen fungerar som din personliga audionom i fickan för virtuella hembesök, justeringar och fjärrsupport.

Efter flera års forskning och utveckling är Signia-hörapparater nu den första i världen med att framgångsrikt återskapa det naturliga ljudet av användarens egen röst tack vare en revolutionerande teknik: Own Voice Processing (OVP). Genom att behandla den egna röstsignalen från användarens mun till hörapparatmikrofonerna helt oberoende av den akustiska miljön – inklusive andra röster – Signia-hörapparater ger sina användare den mest naturliga, allsidiga hörselupplevelsen.

Återskapa naturen Own Voice Processing

Vår egen röst är en grundläggande komponent i vår identitet: Ljudet av vår egen röst åtföljer oss från tidig barndom. Därför klagar många hörselskadade om en viss grad av att förlora sin identitet när de använder konventionella hörapparater: deras egen röst kan låta obekant. Signia är nu det första hörapparat varumärket i världen som kan lösa detta problem utan kompromisserna i samband med tidigare branschpraxis som kan begränsa ljudkvaliteten i den akustiska miljön och andra röster.

Ett nytt högpresterande chip och toppmoderna mikrofoner gör det möjligt för användare att höra på en anmärkningsvärd ny nivå och bevara det välbekanta ljudet av sin egen röst så att man njuter av alla ljud i livet. Den nya Signia-hörapparaterna Pure 312, Pure 13 och Motion 13 reproducerar inte bara den egna rösten på ett sätt som är sant mot naturen. De tillåter också att den man pratar med hörs kristallklart även i bullriga hörselssituationer och hjälper till att lokalisera ljud exakt, allt genom att hålla ljudbilden harmonisk.

Fullt ansluten hörsel

De nya Signia-hörapparaterna erbjuder en oöverträffad anslutningsnivå. Bluetooth Made for iPhone levererar den mest effektiva direktstreaming från iOS-enheter och TV, så användare kan strömma telefonsamtal och musik direkt till sina hörapparater. Och med StreamLine TV-tillbehöret kan de också uppleva ljudet av sina favorit-TV-program och filmer i härlig Dolby Digital-kvalitet genom sina hörapparater.

En annan unik fördel med de nya Signia-hörapparaterna är möjligheten att få hörselhjälp på distans från en audionom. Detta kan innehålla virtuella hembesök för fjärrjusteringar med valfria videosamtal mellan användarens smartphone och audionomens mottagning. Allt som behövs för sådana virtuella hembesök är myHearing App från Signia och en kompatibel smartphone.

 Läs mere: https://www.signia-hearing.se/horapparater/