X
What do a stylish appearance, portable rechargeability and Own Voice Processing have in common when it comes to hearing aids? Signia Styletto!
2018-11-09

Styletto.
Revolutionerande design och enastående ljud

Det är med stolhet vi idag kan presentera Styletto. Med sin eleganta och enkla design tilltalar Styletto dig som har öga för detaljer och enbart vill ha det bästa.

Hörapparat som modeobjekt är ännu ett område som i stor sett är outforskat. När det ska väljas mellan prestanda och estetik så väljer man ofta den praktiska modellen- till stort missnöje från de personer som har en hörselnedsättning.

De önskar en hörapparat som utöver att vara behaglig att bära också är fin att se på. De modeller som finns på marknaden vill många inte använda på grund av hur de ser ut och känns på öra.
De tillgängliga modellerna stämmer inte överens med deras själuppfattning och livstil.

Styletto HEARWEAR
Andra hjälpmedel som till exempel glasögon är en naturlig del av folks liv och det önskar Signia att Styletto också ska bli. Genom att kombinera mode och funktionalitet har Signia skapat en ny revolutionerade och elegant design.

Genom Styletto erbjuder Signia att inte bara hjälp med att höra bättre men även frihet att kunna uttrycka sin personliga stil precis som med glasögon. Alla förtjänar att känna sig nöjda med sitt utseende- Styletto är en väg att gå.

När bra design betyder allt
Styletto är elegant och slimmad tack vara ett nytt uppladdningsbart litium-ion batteri, som är i en ny avlång form. Därmed har Signia skapat ett helt nytt namn på en helt ny hörapparat, nämligen SLIM-RIC(Slim Lithium-Ion-Module-Receiver-In-Ear).

Mikrofonöppningarna är mindre synliga och tryckknappen är borttagen-allt för att skapa en ännu mer strömlinjeformad och elegant design.

Frihet till ett fartfyllt liv.
Den medföljande laddaren i en kompakt design är perfekt att ha med när du är i farten. Det integrerade batteriet i laddaren gör det möjligt med fyra dagars användning av Styletto utan att behöva ansluta till ett strömuttag. Så du har friheten att leva det liv du vill-när du vill.

Få en naturlig hörsel
Styletto har teknik från Nx-plattformen vilket gör att du upplever din egna röst mer naturlig tack vara den unika OVP-teknologin(Own Voice Processing) som endast finns i Signias Nx-hörapparater. En naturlig upplevelse av den egna rösten är viktigt för accceptansen när man använder hörapparater.

Viktigast av allt, Styletto gör att du får lättare att höra tal i bullriga miljöer-vilket ofta är den största utmaningen när man har en hörselnedsättning.

Unik terapi, ger varaktig lindring
Med Styletto kan du få lindring av din tinnitus med hjälp av Signias tinnitusprogram med brus- och vågljud. Styletto kan även erbjuda Notch Terapy som kan minska upplevelsen av en tonal tinnitus och ibland även få den att försvinna helt.

Diskret fjärrkontroll
touchControl App ger dig en enkel och diskret fjärrkontroll till Styletto via din smartphone. Använd den till att justera ljudstyrkan, byta program eller ändra bas- och diskantförstärkning.

Eller använd en miniPocket-den perfekta lösningen om du inte har en smartphone, men ändå önskar en diskret justering av Styletto,

Hitta en hörklinik nära dig, där du kan prova Styletto.

Upplev Styletto