X
Tillbehör är något som man inte nödvändigtvis behöver. Men rätt tillbehör underlättar ofta livet väsentligt.
2017-01-19

Högsta komfort för hörapparater med nya tillbehör

Den som bär Signia hörapparater får ut mer av TV-tittandet med hjälp av den nya TV-transmittern och kan diskret styra sina hörapparater med den nya fjärrkontrollen miniPocket. Tillbehör är något som man inte nödvändigtvis behöver. Men rätt tillbehör underlättar ofta livet väsentligt

Den som bär Signia hörapparater får ut mer av TV-tittandet med hjälp av den nya TV-transmittern och kan diskret styra sina hörapparater med den nya fjärrkontrollen miniPocket. Tillbehör är något som man inte nödvändigtvis behöver. Men rätt tillbehör underlättar ofta livet väsentligt. Detta gäller särskilt de nya tillbehören till Signia hörapparater.

Nyhet: TV-transmitter Att se på TV är en väldigt speciell utmaning för många människor med hörselnedsättning, men samtidigt är det en viktig del av livet. Den nya TV-transmittern från Signia bemästrar denna utmaning. Som efterföljare till den tidigare transmittern har den nu också, utöver stereo och RCA-ingång, en optisk ingång så att den kan anslutas till alla moderna TV- och stereoanläggningar. Dessutom har funktionerna återigen fått en översyn för att göra den ännu mer användarvänlig. Resultatet: TV-transmittern överför ljudet till hörapparaten via det beprövade easyTek-tillbehöret (se nedan) – klart och tydligt och med önskad volym. Detta gör TV-tittande och musikupplevelser till rena nöjen.

Nyhet: Fjärrkontrollen miniPocket De flesta justeringarna till lyssnarsituationer sköter Signia hörapparater automatiskt. Då och då vill dock bärare av hörapparater justera volymen efter egen smak eller byta lyssningsprogram. Här är den nya fjärrkontrollen miniPocket till hjälp. Den ser ut som en diskret nyckelring och kan bäras som en sådan. Tack vare den smarta designen av knapparna kan du oftast kan ha kvar miniPocket i fickan och känna med handen var du ska trycka, utan att behöva titta på den. Det kan inte bli diskretare än så.

Läs mer