X
2016-11-10

Cellion. Revolutionerande batterilöst hörande.

“Köpa nya batterier” – en påminnelse som många hörapparatanvändare har i sin kalender. Beroende på hur mycket de används, måste de små batterierna bytas ungefär varannan vecka i vanliga hörapparater. Men nu kan användarna ta bort denna påminnelse ur kalendern.

“Köpa nya batterier” – en påminnelse som många hörapparatanvändare har i sin kalender. Beroende på hur mycket de används, måste de små batterierna bytas ungefär varannan vecka i vanliga hörapparater. Men nu kan användarna ta bort denna påminnelse ur kalendern: Den nya hörapparaten Cellion från Signia är utrustad med en uppladdningsbar litium-jon battericell. Det enda man behöver göra är att placera hörapparaterna i en liten laddningsenhet, förslagsvis på kvällen innan man går och lägger sig.

Ingen särskild placering krävs eftersom laddningen sker kontaktfritt. Hörapparaterna stänger automatiskt av sig när laddningsprocessen påbörjas. När Cellion tas ut ur laddaren igen är de avfuktade, startas automatiskt och är genast redo att användas. När de är fulladdade håller de i 24 timmar med obegränsad streaming. För den som är osäker om laddningen kommer att hålla en hel dag, så räcker det med en 30 minuters laddning för mer än sju timmars användningstid.

Dessutom: Tack vare att laddaren ansluts med en standardiserad micro-USB, så kan hörapparaterna enkelt laddas även under en resa med hjälp av ett bärbart power pack.

Titta på vår korta introduktionsvideo för att se varför vi älskar vår Cellion.