Föreställ dig hur det skulle kännas att diskret kunna byta program eller att justera volymen genom att enkelt klicka på din smartphone, eller att kunna ge en mikrofon till talaren så att du kan höra varje ord klart och tydligt.

Signia myHearing App.

Med dina nya hörapparater från Signia kan du nu uppleva mer än den bästa hörapparatteknologin. Du kan även ta del av support av allra högsta standard tack vare Signia’s revolutionerande myHearing app, som utvecklats av våra audiologiexperter. Nu kan du bli en erfaren hörapparatanvändare på så kort tid som möjligt.

Appen förser dig med alla de supportverktyg som du och din audionom behöver för att guida dig genom en lyckad hörapparatutprovning: guidad rådgivning, möjlighet att följa din personlig utveckling samt kommunikationskanalerna i CareChat som gör det möjligt för dig att ta kontakt med din audionom var du än befinner dig.

Läs mer om myHearing App
TeleCare_smartphone_950x1100px

myControl App. Den bästa hörupplevelsen blev just bättre.

Tillsammans med myControl App, ger Signia Pure 13 BT bättre resultat än normal hörsel*, skräddarsydd efter din individuella livsstil. Appen gör mer än att möjliggöra direktstreaming, den skickar även information till dina hörapparater så att du får den bästa hörseln även om du är i rörelse, vilket gör att du kan koppla av och att du är säker oavsett vad som händer.

*Två oberoende kliniska studier har visat att Signias hörapparater med binaural behandling ger bättre resultat än normal hörsel i vissa krävande lyssningsmiljöer.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Ladda ned myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

easyTek App: För mer diskretion, möjligheter och bekvämlighet

easyTek-appen ger easyTek fler funktioner, förutom ökad diskretion.

easyTek-appen överträffar till och med easyTek med fler funktioner. T.ex. kan du se batteristatus på dina hörapparater direkt på skärmen på din smartphone. Det ser endast ut som du läser ett SMS då du byter program, justerar ljud eller volym eller väljer att strömma musik från din telefon.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

touchControl App: Helt diskret.

Förvandla din smartphone till en diskret fjärrkontroll för dina hörapparater. touchControlappen ™ ger dig total kontroll och komfort med hjälp av dina fingertoppar.

touchControl-App_icon_950x700px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

Hörseltestapp: Hjälper dig att ta reda på om du har en hörselnedsättning.

Hörseltestet skapades av våra audiologiexperter för att hjälpa dig att upptäcka om du har en hörselnedsättning. Appen har utvecklats vetenskapligt och testats noggrant för att försäkra att resultaten blir så exakta som möjligt.

Dessutom fungerar testet oberoende av språk, så det har ingen betydelse vilket språk du känner dig mest bekväm med.

Hörseltestet utvärderar hur bra du kan uppfatta ord i bakgrundsbuller. Detta baserat på kunskapen om att personer med hörselnedsättning har svårare att förstå tal i bullriga miljöer, exempelvis på restaurang eller en tunnelbanestation.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Download Hørseltest App

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px