X
header one

Föreställ dig hur det skulle kännas att diskret kunna byta program eller att justera volymen genom att enkelt klicka på din smartphone, eller att kunna ge en mikrofon till talaren så att du kan höra varje ord klart och tydligt.

myControl App

Full kontroll i dina händer

myControl App ger fullständig kontroll över dina nya Signia-hörapparater. Appen erbjuder avancerade fjärrkontrollalternativ så att du kan ändra inställningar och anpassa dina hörapparater enligt dina individuella preferenser.

Ladda ner myControl App

myHearing App

Vänj dig vid dina nya hörapparater så fort som möjligt.

Personlig vård, var som helst: MyHearing App ger dig alla supportverktyg du behöver för en enklare resa till avslappnat hörande. Du kan bland annat följa speciella lyssningsövningar, läsa och få tips i användarhandboken och få kontakt med din audionom var du än befinner dig någonstans.

Din audionom hjälper dig gärna.

Läs mer
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

easyTek App: För mer diskretion, möjligheter och bekvämlighet

easyTek-appen ger easyTek fler funktioner, förutom ökad diskretion.

easyTek-appen överträffar till och med easyTek med fler funktioner. T.ex. kan du se batteristatus på dina hörapparater direkt på skärmen på din smartphone. Det ser endast ut som du läser ett SMS då du byter program, justerar ljud eller volym eller väljer att strömma musik från din telefon.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

touchControl App: Helt diskret.

Förvandla din smartphone till en diskret fjärrkontroll för dina hörapparater. touchControlappen ™ ger dig total kontroll och komfort med hjälp av dina fingertoppar.

touchControl-App_icon_950x700px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px

Hörseltestapp: Hjälper dig att ta reda på om du har en hörselnedsättning.

Hörseltestet skapades av våra audiologiexperter för att hjälpa dig att upptäcka om du har en hörselnedsättning. Appen har utvecklats vetenskapligt och testats noggrant för att försäkra att resultaten blir så exakta som möjligt.

Dessutom fungerar testet oberoende av språk, så det har ingen betydelse vilket språk du känner dig mest bekväm med.

Hörseltestet utvärderar hur bra du kan uppfatta ord i bakgrundsbuller. Detta baserat på kunskapen om att personer med hörselnedsättning har svårare att förstå tal i bullriga miljöer, exempelvis på restaurang eller en tunnelbanestation.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Download Hørseltest App

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_sv_300px

google-play-badge_sv_300px